Tom & Crillin pitopalvelu - Tampereelta makumatka maailman  ympäri

Olemme erikoistunut monipuolisiin pitopalveluihin ja cateringpalveluihin Tampereella ja ympäri Suomen. Haluamme auttaa asiakastamme luomaan juhlista ja tilaisuuksista unohtumattoman ja sujuvan kokemuksen. Asiakkaana te pääsette keskittymään vieraisiin ja itse juhliin. Juhlat ja tilaisuudet asettavat omat vaatimukset ruoan tarjoilulle ja valmistukselle. Siihen vaaditaan erityistä ammattitaitoa, joka kerrytetään kokemuksen kautta. Järjestettävät tilaisuudet ovat ainutlaatuisia ja siten myös tarjoilujen tulee olla omaa luokkaansa. Meidän tavoitteenamme on, että asiakas ei joudu tinkimään tarjoilujen laadusta, vaan tuomme ravintolan asiakkaan luokse.  

 
 

Catering ja pitopalvelu -toimintamme kattaa koko Suomen ja palvelemme yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä. Toimimme Tampereelta käsin. Toimitamme palvelun asiakkaan luokse niin yrityksen tiloihin, kesämökille kuin myös luonnon helmaan. Tom&Crillillä teitä palvelee osaava ja kokenut henkilökunta. Meillä on kokemusta todella monipuolisten ja haastavien tilaisuuksien toteuttamisesta aina isoista yritystilaisuuksista pieniin perhejuhliin. Tutustu referensseihimme tästä. 

Pitopalvelussa olemme erikoistuneet erilaisiin teemoihin ja ruokakulttuureihin. Meiltä löytyy kokemusta Latinalaisen Amerikan, Eurooppalaisen ja Aasialaisen keittiön teema-alueilta. Meillä on pääpaino runsaiden buffetti -pöytien rakentelussa, joihin on usein yhdistetty hiiligrillistä suoraan asiakkaan lautaselle tapahtuva lihan leikkaus. Anna meille haaste ja rakennamme teidän näköisen menun.

 
 

Isot lihat grillaamalla

Erityinen vahvuutemme ja intohimomme on erilaisten isojen lihojen valmistus. Valmistamme lihoja tilauksesta eri tilaisuuksiin grillaamalla, liekittämällä ja savustamalla. Panostamme erityisesti makuihin ja marinointiin. Lue lisää miten valmistamme lihoja. 

 
Tom&Crill_pitopalvelu_lihaa_grillissä
Tom&Crill_pitopalvelu_possu_vartaassa
 

Käytännössä palvelumme lähtee aina liikenteeseen asiakkaan kanssa tapaamisella ja tilaisuuden suunnittelulla. Haluamme ymmärtää sinun tarpeet ja toiveet mahdollisimman tarkkaan. Olemme valmiita ottamaan kokonaisvastuu projektin toteutuksesta sisältäen tilan hankinnan, tarjoiluhenkilökunnan, astiat ja tietysti ruoan valmistuksen. 

Pitopalveluamme kuvaa raikkaus, aitous, omaperäisyys, laadukkaat raaka-aineet ja asiakaslähtöisyys. 

Ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake.