Tom & Crillin lounaat ovat kokemus

 

Tom&Crill haluaa tehdä lounaasta kokemuksen, joka tuo virtaa päivään ja jää mieleen hyvästä makunautinnosta. Teemme tämän luomalla hieman perinteisestä lounasruoasta poikkeavaa ruokaa, kuitenkin edullisesti ja monipuolisesti. Hyödynnämme laadukkaita raaka-aineita ja menumme saa vaikutteita ympäri maailmaa, kuten Aasia, Latinalainen Amerikka, Euroopan eri keittiöt ja tietenkään unohtamatta suomalaisia makuja. Lounasravintolamme sijaitsevat Tampereella Hatanpäällä ja Lielahdessa.

Myös lounaat toimipaikoille onnistuu meiltä hienosti. Kysy tarjous esim. Palkitse henkilökunta kerran viikossa tai kerran kuussa kovasta työtä firman eteen.

Lounasvalikoimaamme kuuluu buffetista, keitto, leivät, levitteet, salaattipöytä, lämpimät ruuat, ruokajuomat, kahvit ja jälkiruoka. Lounaat voit nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Meillä lihat kypsennetään paikanpäällä ja kastikeliemet tehdään itse ilman lisäaineita. Pyrimme huomioimaan yleisesti allergikot. Kysy henkilökunnaltamme lisää. Sivulistalta löytyy myös maukkaat pihvit laavakivi parilalta paistettuna.


Lielahden ravintola

Lielahden ravintola sijaitsee DS Smithin toimitiloissa aidossa tehdasympäristössä ja on avoin kaikille. Ravintolaan mahtuu 50 henkilöä. Ravintolaan kulku on tehdasalueen länsipäästä lastaussillan sivusta katoksen alta.  Ravintolan lähellä on ilmaisia parkkipaikoja ja alueelle pääsee helposti autolla tai kävellen. Ravintolan menu vaihtuu viikottain
Tervetuloa nauttimaan! 

Lielahdenkatu 10
Avoinna arkisin 11:00 - 14:00


LOUNASLISTA LIELAHTI