Liikkuva juhlapalvelu - järjestä ruokailu ja juhlat missä haluat

Oletko  järjestämässä tilaisuutta, jossa ei ole kunnon keittiötä, mutta ihmiset pitäisi ruokkia? Onko työmaalle tai asennuskohteeseen vaikea järjestää ruokailu? Haluatko järjestää tilaisuuden tai pitää jossain erikoisemmassa paikassa, haastava, kuten vaikkapa metsässä, teollisuushallissa, retkeilyalueella, rannalle, minne vain?

 
 

Me tarjoamme tähän ratkaisun liikkuvan juhlapalvelun muodossa. Tuomme täyden palvelun ammattikeittiön sinne missä sinä sitä tarvitset. Liikkuvan juhlalupalvelun kautta järjestämme ruokailut muutaman kymmenen henkilön ryhmistä useiden satojen henkilöiden massatapahtumiin sellaisissa paikoissa, jossa ei olisi normaalisti mahdollista järjestää ruokailua. Kauttamme on mahdollista järjestää täydellinen ammattikeittiö. Valmistamme liikkuvan juhlalupalvelun kautta kaiken tyyppistä ruokaa. Voimme toteuttaa tätä palvelua isolla ruokarekalla tai pienemmän grillikopilla. Nämä yhdistettynä pystymme hoitamaan jo tuhansien asiakkaiden ruokkimisen toimivasti ja laadukkaasti.

Ei pidä myöskään unohtaa juhlapalvelutelttojamme sekä miehekkäitä hiiligrillejä joihin mahtuu mm. kokonainen possu pyörimään! Juhlateltat ovat kooltaan 3x3 metriä tai 3x6 metriä. Näitä voidaan yhdistää myös ruokarekan tai grillikopin yhteyteen.

Tom&Crill_liikkuva_juhlapalvelu_ruokarekka

Ruokarekka

Lähtökohtaisesti ruokarekka soveltuu vähintään useiden kymmenien ja satojen ihmisten tapahtumiin. Ruokarekastamme löytyy puuhiiliuuni, laavakiviparila, induktiohellat, isot kylmätilat, sekä kaikki muut ammattikeittiön laitteet ja tykötarpeet. Ruokarekassa voimme valmistaa kaikentyyppisiä menuita. Erityispiirteenä voimme rakentaa laajan salaattibuffet tarjoilun. Tarjoilutiski saadaan kuuden metrin pituiseksi. Tarjoamme täyden palvelun kokonaisuuden sisältäen ruokailuvälineet ja tarjoiluhenkilökunnan. Rekan pituus on 8,5 metriä. 

Tom&Crill_liikkuva_juhlapalvelu_grillikoppi

Grillikoppi

Grillikoppi soveltuu pienempiin tapahtumiin noin 100 hengen tapahtumiin. Grillikopin varustukseen kuuluu nestekaasukäyttöinen laavakiviparila, kylmätilat, indukatiohellat sekä muut tarvikkeet. Grillikoppi sopii parhaiten grilliruokaperiaattella tehtävään ruokailuun. Tästä esimerkkejä ovat ribsit, burgerit, tortillat, siipiä, pihvit, yms. Grillikopin pituus on 3,5 metriä ja sitä vedetään auton tai traktorin perässä kohteeseen.

 
 
 

Liikkuvan ruokailupalvelun kokonaisuus räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarvetta! Tätä palvelua on myyty yritystapahtumiin, rakennustyömaille, yksityistilaisuuksiin. Mielikuvitus on vain rajana missä tätä palvelua voi hyödyntää. Järjestämme ruokailun nopeasti ja tehokkaasti tarvittavaan kohteeseen. Kauttamme onnistuu myös tarjoiluhenkilökunnan, ruokailuvälineiden ja juomien järjestäminen tapahtumiin. Liikkuvan ruokailupalvelun hinnoittelu on osallistujakohtainen.


Ota yhteyttä ja aloitetaan teidän ruokailukokemuksen suunnittelu.